Lunch, coffee and
apero in style

Reserveer hier uw tafeltje!

Mania-k café is het rustpunt binnen het dynamische mania-k universum. Het café bevindt zich op de eerste verdieping van het pand, naast de sports club en boven onze multibrand boutique.

Geniet nog even na van je work-out of neem een adempauze tijdens je shoppingsessie voordat je opnieuw de hectiek van de stad induikt.

Annuleren of reserveren is niet mogelijk via social media

mania-k café

Hendrik Consciencestraat 12b
8800 Roeselare

 • Ma-don
 • 11u00 - 18u30
 • vrij-zat
 • 11u00 - 19u00
 • Gesloten op dinsdag en zondag.

  Keuken geopend van 11:30-15:00 uur

  Achteraan private parking
  voor onze klanten.

  “Onze rooftop: een verborgen
  Roeselaarse parel.”

  Lounges, bistrotafeltjes en een vleugje groen… ons rooftop terras ademt één en al Parijse charme uit. Naast de dagelijkse lunch serveren we hier tijdens zomerse dagen ook detox-mocktails, cocktails en koffie of thee, al dan niet vergezeld van een verleidelijke zoete zonde. Als je bij mooi weer komt lunchen en een tafeltje buiten wenst, geef dit dan zeker aan bij je reservatie.

  Uitzonderlijke locatie,
  unieke vibe

  Mania-k café is een gastvrije ontmoetingsplaats waarvan de inrichting even eclectisch is als zijn bezoekers. De uitgelezen plek waar je even tot rust komt tijdens een drukke dag, afspreekt voor een lunch met vrienden of relaxed je krant leest. We bieden gratis wifi aan, ideaal voor wie even wil werken onder het genot van een lekkere kop koffie tussen twee afspraken door.

  Voor de menu gaan we voor een premium aanbod aan gerechten, gezonde drinks, koffie, thee en aperitieven. Informeer zeker ook naar de lunch van de dag! De sfeer? No-nonsense, maar inspirerend qua kader en kwalitatief qua bediening.

  Dogfriendly

  Bekijk onze menukaart
   
  Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info